View RSS Feed

kumud_ranjan18

it officer

Rate this Entry
by , 02-24-2012 at 09:39 PM (1460 Views)
      
1. This is the part of the computer system that one can touch. A) hardware B) data C) software D) input
2. There are __________ parts to a computer system A) 2 B) 4 C) 16 D) hundreds of
3. __________ is processed by the computer into information. A) numbers B) processor C) input D) data
4. During the __________ portion of the Information Processing Cycle, the computer acquires data from some source.
A) processing B) output C) input D) storage
5. Reusable optical storage will typically have the acronym ___. A) CD B) RW C) DVD D) ROM
6. The __________ tells the computer how to use its components. A) utility B) network C) operating system D) application program
7. The most common type of storage devices are ____A) magnetic B) optical C) flash D) persistent
8. Which of the following is the largest unit of storage? A) KB B) MB C) TB D) GB
9. A(n) __________ is a program that makes the computer easier to use.A) application B) utility C) network D) operating system
10. The contents of __________ are lost when the computer turns off. A) storage B) input C) output D) memory
Answers 1.a 2.b 3.d 4.c 5.b 6.c 7.a 8.c 9.b 10.d
deependra00001 likes this.

Submit "it officer" to Digg Submit "it officer" to del.icio.us Submit "it officer" to StumbleUpon Submit "it officer" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments