View RSS Feed

kumud_ranjan18

it officer

Rate this Entry
by , 02-24-2012 at 09:43 PM (1443 Views)
      
1. When we describe, or define, the categories of information we collect in an Excel worksheet, what type of table are we creating?
A) Categorization B) Classification C) Explanation D) List definition
2. If you wished to limit what you would see on an Excel worksheet, what data function would you use?
A) Sort B) Filter C) Conditional format D) Data analysis
3. If you wished to hide all rows in a worksheet except those that meet some criteria, what data function would you use?
A) Sort B) Query C) Custom filter D) Table
4. If you wished to highlight, not hide, some information in a worksheet because it met some criteria, what Excel tool would you use?
A) Table B) Format C) Conditional Format D) Filter
5. What Excel tool allows you to create quickly and automatically summary data from a large data set?
A) Conditional formatting B) Sorting C) Pivot tables D) Field lists
6. What Excel tool allows you to create aggregate and statistical data from a large data set?
A) Conditional formatting B) Sorting C) Pivot tables D) Field lists
7. What stops Excel from including a range of cells in the current analysis?
A) An encounter with a blank cell B) The stop function C) An encounter with a new calculation D) A table restriction
8. The Custom Filer box allows the entry of how many criteria for creating a filtered list?
A) Two B) Three C) Four D) Five
9. When creating a custom filer in Excel, which of the following would not be considered a Boolean operator?
A) If B) And C) Or D) Not
10. Which of the following is a good habit to get into when creating a worksheet?
A) Placing titles for columns in the first row of data B) Using conditional formatting to spot spelling errors
C) Inserting comments in each cell to define that data or type of data D) Grouping records according to some classification
ANSWERS:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
D B C C C C A D A A
deependra00001 likes this.

Submit "it officer" to Digg Submit "it officer" to del.icio.us Submit "it officer" to StumbleUpon Submit "it officer" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments